top of page

Styrelsen för Vision For All

Vision For Alls styrelse väljs på föreningens årsstämma som brukar inträffa under våren. Vi jobbar helt ideellt och gör vårt bästa för att våra medlemmar och våra medmänniskor ute i världen ska må bra.

Katarina Nielsen

Ordförande och medlemsansvarig

​Katarina har en optikerbutik i Stenungsund tillsammans med sin man. Hon har rest med VFA både i Latinamerika och i Rumänien ett flertal gånger. Projektledare för Kenya.

Birgitta Hellman

Vice Kassör

​Birgitta började i styrelsen 2018. Efter att ha har varit medlem i VFA under många år har hon tagit steget ut för att medverka i styrelsearbetet. För övrigt är hon en fena på quiz och har också varit med på flera av VFAs resor. Bor i Helgenäs

birg.jpg

Caroline Alvhamre 

Ledamot

Är optiker. Har varit med i VFA sedan slutet av 90-talet. Rest med VFA till Peru och Mexiko. Projektledare för Mexiko.
Bor i Färjestaden på Öland. 

calv.jpg

Jessica Alday

Suppleant

Jessica är optiker från Norrköping. Hon är är  inbiten husbilsägare och gillar att dansa bugg. Hon introducerades i VFA genom att delta på Mexicoprojektet i januari.

jessica a.jpg

Arne Andersson

Kassör 

Har nu hunnit med att arbeta som föreningens kassör under några år. När inte VFA och ekonomin tar tiden i anspråk ägnas den åt friluftsliv, fågelskådning och golf. Bosatt i Nyköping.

1 kw.jpg

Kerstin Wenner

Lokalansvar

​Kerstin har med stor entusiasm verkat i
föreningen ett antal år. Hon har rest på ett
antal resor och arbetat engagerat på arbetsdagar och
våra arbetskvällar. Kerstin bor i Linköping.

Karin Halldorf

Ledamot

Är född och uppvuxen i Afrika. Som vuxen har hon bott i både Asien och Sydamerika. Karin är lärare i spanska och franska och mycket van resenär och har varit tolk och projektledare på tre resor med VFA till Chile. Hon gillar bergsbestigning och dykning. Bor i Stockholm. Projektledare för Madagaskar.

karh.jpg

Tomas Håkansson

Suppleant, hemsideansvarig, lokalansvar, vice ordf.

Tomas har varit med i styrelsen sedan tidernas begynnelse och har också varit med på flera av VFA:s resor. Projektledare för Rumänien. Bor i Ljungsbro.

Curt Svensson

Suppleant

Optiker som nyligen sålt sin butik i Sunne och tagit klivet över till pensionärssidan. Tycker om att vistas i naturen och även har ett visst motorintresse.

Har rest med VFA till Peru och Rumänien och ser fram mot att komma iväg på fler resor.

curt.jpg
bottom of page