Styrelsen för Vision For All

Vision For Alls styrelse väljs på föreningens årsstämma som brukar inträffa under våren. Vi jobbar helt ideellt och gör vårt bästa för att våra medlemmar och våra medmänniskor ute i världen ska må bra.

Lena Davidsson

Ordförande

​Lena bor i Sollentuna och gjorde sin första VFA-resa till Guatemala. Efter det har hon varit projektledare för flertalet resor med VFA till Rumänien, där hon ursprungligen kommer ifrån. 

Annika Höök 

Sekreterare, hemsideansvarig

Annika ​är optiker och har varit engagerad i VFA sedan 2013. Hon lever sedan en tid i Filippinerna och är engagerad i styrelsen på distans. Projektledare för Filippinerna.

Birgitta Hellman

Vice Kassör

​Birgitta började i styrelsen 2018. Efter att ha har varit medlem i VFA under många år har hon tagit steget ut för att medverka i styrelsearbetet. För övrigt är hon en fena på quiz och har också varit med på flera av VFAs resor. Bor i Helgenäs

Åke Andersson

Suppleant

​Åke har varit kassör i föreningen i flera år och sitter kvar för att dela med sig av sin visdom och erfarenhet. Åke bor i Västervik.

Arne Andersson

Kassör 

Efter flera års arbete i det tysta med uppmätning av glasögon och deltagande på resor, arbetsdagar och på våra miniarbetskvällar så tog Arne beslutet att bli vår kassör. Bosatt i Nyköping.

Katarina Nielsen

Medlemsansvarig

​Katarina har en optikerbutik i Stenungsund tillsammans med sin man. Hon har rest med VFA både i Latinamerika och i Rumänien ett flertal gånger. Projektledare för Kenya.

Lotta Björk

Ledamot

​Optiker från Tyresö. Har efter några resor med VFA beslutat sig för mer engagemang i föreningen och tackat ja till styrelsearbetet.

Tomas Håkansson

Suppleant, hemsideansvarig

​Tomas har varit med i styrelsen sedan tidernas begynnelse och har också varit med på flera av VFA:s resor. Bor i Ljungsbro. Projektledare för Rumänien.

Kerstin Wenner

Suppleant

​Vårt senaste tillskott i styrelsen. Kerstin har med stor entusiasm verkat i föreningen ett antal år. Rest på ett flertal resor och arbetat engagerat på arbetsdagar och våra arbetskvällar. Välkommen! Kerstin bor i Linköping.

VISION FOR ALL
c/o Hjärta till Hjärta

Attorpsgatan 10

Box 1235
58112 Linköping

PlusGiro    90 06 61-0

Swisha      1239006610

Org. nr.      822003–6191

070-600 6911

0706 - 299728

  • Facebook
  • Instagram