Aktuellt

DSC_1234_edited.jpg

Årsstämman Söndag 28 mars

Så har vi då haft vårt årsmöte där vi avslutade 2020, ett ganska trist år på många sätt. Nu tar vi nya tag  och förhoppningsvis även kunna göra någon eller några projektresor.

Världen är i ständig förändring och så är även Vision For All. Styrelsen har fått ett nytt utseende bestående av gammalt och nytt. Vi får tacka Lenuta Davidsson, Annika de Torres och Lotta Björk som alla tre valt att ta en paus ifrån styrelsearbetet men förhoppningsvis inte från ett aktivt medlemsarbete. Tack för allt fantastiskt arbete ni gjort för VFA.

De tre kommer att ersättas av tre nya medlemmar som varit med i föreningen ett antal år. Caroline Alvhamre, optiker från Färjestaden med projektledarerfarenheter från  Mexiko, Karin Halldorf, tidigare projektledare för Chile och till sist Curt Svensson, optiker från Värmland som deltagit på  VFA resor några gånger. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna.

Avvakta att skicka in glasögon

Som tidigare ber vi er att ligga lågt med att skicka glasögon. Vi har för tillfället, ingen möjlighet att hantera inskickade glasögon, p.g.a det rådande hälsoläget. När läget ändras kommer det att meddelas här och eller på FaceBook.

 Väl Mött då det är dags!

Något sedan sist...

Kommer du till arbetsdagar i Linköping? Fyll i formuläret och berätta hur många du vill ta med dig.

Ni är nu anmälda!

Vi brukar ha stående mini-arbetsdagar i Linköping, vid Karolinska Institutet och Linnéuniversitetet i Kalmar. I nu-läget så är det som på så många andra ställen stängt och uppskjutet på framtiden. Vi återkommer här då det kan vara aktuellt igen med arbetskvällar i Linköping, KI och Linnéuniversitet.

 

VÄL MÖTT DÅ!